Заминаващи

Уважаеми Пътници,
Поради усложнената епедемиологична обстановка, вследствие разпространението на COVID-19 и обявеното извънредно положение в страната, призоваваме гражданите да избягват обществения транспорт.
Преди да пътувате, за да може да организирате предвижването си, без да се налага да престоявате на автогарата поради отмяна на курсове, трябва да се информирате предварително на информационните телефони на автогарата, както следва:

диспечери тел: 064/888666 билетна каса тел: 064/888669

Съгласно дадените от РЗИ – Плевен предписания ежедневно и многократно се извършва дезинфекция на автогаровата инфраструктура с цел предотвратяване разпространението на коронавируса. В салона на автогарата са поставени указания за предпазни мерки, които всеки трябва да съблюдава като лична отговорност и отговорност към обществото в борбата с разпространението на тази зараза.

 

Новини

Услуги

Гардероб за багаж
В работно време.
За семействата
Стая за бебета и малки деца.
Помощ
Помощ за лица с увреждания.
WIFI
Безплатен Интернет достъп.
Видеонаблюдение
Охранителни камери.
Храна и напитки
Заведение за бързо хранене.
Автогара Плевен не носи отговорност за неизпълнени разписания, както и за непредоставена навреме, неточна или непълна информация от страна на превозвачите.
Уважаеми пътници, желателно е 24 часа преди пътуването да се осведомите на телефон +359(0)64 888 666 за евентуални промени в разписанията.